25 Şubat 2014 Salı

ÇEKİLİŞİM VAR!!


Zaman akıp giderken heryıl gelip çatan doğum günüm bu senede beni bir yaş daha yaşlandırdı..pastalar,kutlamalar,hediyeler,havai fişekler daha neler neler havada uçuştu desemJ inanmayın sakınJama olsun mini mini bir browni ile hatırlanmak paha biçilmez değilmi ama..ama inanın onu bile istemiyorum artık çok sıkılıyorum utanıyorum mahçup oluyorum üzülüyorum evet sanırım en kötüsüde bu üzülüyorum.fena taktım ben bu yaş meselesine!

işte ben böyle yaşlanırken burcum KOVA nediyor bu duruma diye bir bakim dedim..bir arkadaşımın tavsiyesi ile astralog murat bey ile tanıştım.aslında astralog nedir neye bakar, falmıdır değimlidir diye çelişkilerimde vardı açıkcası giderken.Astralog Murat bey aslında astroloji’nin; gezegen ve yıldızların insanların üzerindeki etkisini yorumlayan bir bilim diyerek beni bir nebze rahatlattı.çünki amacım fal baktırmak değildi.

Murat bey benim doğduğum yer,saat ve tarih bilgilerim ile  gök haritamı yorumladı.özel hayatım ve kariyerim ile ilgili önemli ip uçları verdi,nerde yanlış yaptığımı,neyi yapıp neyi yapmamam gerektiğini yorumlayarak girdiğim 30 yaş sendromumdan bir nebzede olsa beni uzaklaştırdı.ayrıca yaşam koçluğuda yapan Astralog Murat Çelik negatiften pozitif düşünceye geçmenin yollarınıda öğretiyor.ben bukadar faydalanmışken bu konuyu bloğuma taşımasam olmaz dedim ve murat beye bloğum için gök haritasının ne olduğundan ve kendi çalışmalarından bahsetmesini rica ettim,sağolsun beni kırmadı.

Ve asıl güzel haber ise eger sizde gök haritanıza baktırmak hayatınızdaki fırsat alanlarını,şanslı yada sizi zorlayan dönemlerinizi keşfetmek,özel hayatınız ve kariyeriniz ile ilgili kilit noktaları öğrenmek isterseniz bu haberi bloğunuzda,google+ çevrenizde,twitter ve facebook hesaplarınızda paylaşarak ve paylaşım linkini haberin altına bir yorum ile bırakarak Astralog Murat Çelik tarafından ücretsiz seans kazanabilirsiniz.
Murat çelik Kimdir: profesyonel olarak astroloji bilimi ile ilgilenmektedir metafiziğe ve doğa üstü güçlere olan ilgisi, güçlü sezgisi sayesinde evrendeki her maddenin bir enerji taşıdığına inanmıştır İyi enerjiye olan inancı ile kişilere mutluluk, sağlık, bolluk ve bereketin kapılarını açmayı öğreterek, pozitif kişiliği sayesinde onlara destek olmakta ve yaşam koçluğu yapmaktadır.
 Astroloji nedir sorusuna kısaca; Astroloji, gezegen ve yıldızların insanların üzerindeki etkisini yorumlayan bir bilim dalıdır diyebiliriz. İnsanoğlunun yazılı tarihinin başından beri var olan astroloji, bilimlerin en eskisidir.

    Astroloji  kader değildir, herşey insanın kendi elindedir. Astroloji dönemleri inceler, fırsat alanlarını, şanslı zamanları, doğum haritanızda sizi kısıtlayan, zorlayan alanları, gecikmeleri gösterir. Sonuçta nasıl hareket edeceğiniz, neler yapacağınız hepsi sizin iradeniz içindedir. Gezegenlerin iyi açılar yaptığı şanslı dönemlerde, hiçbir şey yapmadan oturursanız bu fırsatları kaçırabilirsiniz. Aynı şekilde gezegenlerin zorlayıcı etkiler yaptığı dönemlerde gerekli gayret ve azmi gösterirseniz tüm zorlukları aşabilir, farkında bile olmadığınız içinizdeki gücü ortaya çıkarabilirsiniz
Astroloji'nin temelinde sembollerle akıl yürütme ve tümevarım bulunur. Diğer pek çok bilim dalıyla bağlantısı olan Astroloji sayesinde, doğum haritasının yorumlanmasıyla insanın kişiliği, hayatı, keşfedilmemiş potansiyelleri, kökleşmiş alışkanlıkları, fiziksel problemleri, yetenekleri ve ilerleyen zamanlardaki dinamizmi çok rahat tespit edilebilir.
Yıldız haritası (Gök haritası,Horoskop)Nedir
Bir insanın doğum anındaki gökyüzü konumuna gök haritası denir. gök haritasını yorumlamak için kişinin doğum yeri doğum tarihi gün ay yıl ve doğum saati tam ve net olarak bilinmesi gerekmektedir.bilinmiyor ise tahmini bilgilere göre kişilik analizi yapılarak çözümlenebilinir.
ÇEKİLİŞE KATILIM ŞARTLARI:
1-Blog izleyicisi olmanız
2-Haberi blog,google+,twitter ve facebook alanlarınızda paylaşmanız
3-Haberin altına paylaşım linkiniz ve mail adresiniz ile yorum bırakmanız.
NOT:çekilişimiz 9 mart 2014 tarine kadar devam edicek ve 3 şanslı kişi için Astralog Murat Çelik ücretsiz olarak gök haritası,horoskop yorumu yapıcak.yorum telefon ile yada mail ortamında gerçekleşecek.
NOT:Ayrıca astralog ile ilgili tüm sorularınız için gulhanmiray@gamil adresime mail atabilirsiniz.
 

10 Şubat 2014 Pazartesi

Mineral Makyaj Ürünleri


Physicians Formula

Merhaba arkadaşlar;

Ocak ayında başlattığım çekilişim bitti ve kazanan sosyo peri blog yazı oldu.hediyem kendisine ulaşmış ve sağolsun bloğundada güzel bir yazı ile hediyemi paylaşmış.sosyoperilinki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bugünki konum ise mineral makyaj ürünleri..nedir ne değildir biraz araştırdım ve kendi cilt tipime uygun olan markayı buldum. Physicians Formula.. Yaklaşık iki haftadır kullanıyorum ve inanılmaz memnun kaldım.cilt tipimden ve bu konudaki hassasiyetimden daha önceki yazılarımda bahsetmiştim.bugünki gündemim ise tamamen makyaj ve makyaja bakış açım!öncelikle bahsettiğim makyaj kesinlikle boya küpüne çevrilmiş bir yüz değil!güzel olmak adına yapılan makyaj hatalarıve düşülen durum beni her zaman şaşırtmıştır..kısacası soft bir görünüm her daim favorim olmuştur.ben rimel göz kalemi ve ruju asla bir arada kullanmam mesela..hepsini ayrı ayrı tek başına seviyorum. Far desen asla!dediklerimin başında gelir!bir dönem pudra çok kullandım,özellikle 20’li yaşlarımda.şimdi ise uzun zamandır vazgeçemediğim sürmeden dışarı çıkamadığım KAPATICI larım var maalesef..maalesef diyorum çünki her sürdüğümde 40’lı yaşlarımda göz çevremin ne hale geleceğini düşünmek beni çok üzüyor.bunun tesellisini ise Physicians Formula mineral makyaj ürünlerinde bulmuş gibiyim..

Tam adı physicians formula concealer twins green light diye geçiyor
 


Aslında bu ürünün açıklamasında sivilceler,kızarıklıklar ve yara izlerini kapatır yazıyor.ben göz çevremdeki mor ve çökük görüntüden dolayı bu ürünü tercih ettim. Ve inanılmaz etkili,beyaz ve ben buradayım diye bağırmıyor doğal ve aydınlık bir görüntü veriyor.
Physicians Formula
1937′de ünlü alerjenist Dr.Frank Crandall tarafından kurulan kozmetik markası Physicians Formula, hassas ve alerjik ciltlere yönelik geliştirdiği ürünlerle bilinmektedir. Güzelliğin sağlıkla buluştuğu mineral makyaj malzemeleri sunan Physicians Formula, dermatologlar,göz doktorları, estetisyenler ve ayrıca ABD Cilt Kanser Kurumu tarafından önerilmektedir. Physicians Formula bakım ve makyaj ürünleri kozmetikte en çok bilinen ve cildi tahriş eden 132 zararlı kimyasal, parfüm ve paraben içermemektedir.
 

3 Şubat 2014 Pazartesi

ENGLİSH HOME'DAN MUTFAK SETİ ÇEKİLİŞ SONUCU

Merhabalar;
english home'dan mutfak seti hediyem için katılım sağlayan yorum yapan ve sosyal ağlarda paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.çekilişi random.org ile yaptım ve kazanan bogger http://sosyoperi.blogspot.com.tr/ blog yazarı sosyo peri, mail adresi bırakmadığı için dönüş yapamadım.gulhanmiray@gmail.com adresime adres ve telefon bilgilerinizi atarsanız ürünü kargoya verebilirim.05.02.2014 tarihine kadar dönüş yapılmadığı takdirde çekilişi tekrar yapmak zorunda kalıcam.
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...